Männimäe lasteaed tähistas lustakalt südamenädalat

, Männimäe lasteaia lapsevanem
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristiina Jürisson

Nagu mitmel pool mujalgi, tähistati Viljandi Männimäe lasteaias südamenädalat.


Esmaspäevast reedeni on laste meeli elevil hoidnud mitmesugused ühisettevõtmised: hommikune võimlemine, matk, tervisliku müsli valmistamine, spordipäev, mälumäng ja veel palju muud põnevat tegevust rühmades.

Kolmapäeva hommikul tabas lasteaeda saabujaid hoopis ootamatu üllatus. Juba parklasse kostis lasteaia väraval seisva doktor Kikka sisenema kutsuv kiremine. Mõni hetk südamete kuulamiseks, ja väravast said sisse kõik, kellel süda olemas.

Kui miss Punane Rist oli mõõtnud kogu pere ümbermõõtu, järgnesid rõõmsad hüpped meditsiinivendade Hipsi ja Hopsi valvsa pilgu all ning unenägude kvaliteedi uuring doktor Unekoti juures. Seejärel sai igaüks doktor Okkalt kerge tervisliku suupiste porgandi, pirni või astelpajumarja kujul ning katkematult naerda rõkkava doktor Naerupalli heade soovide saatel läksid lapsed rühma.

Selgub, et Oravakese rühma õpetaja Evi Tamm, kes oli selle toreda hommiku mõtte algataja ja eestvedaja, on väga hea südamespetsialist. Vahvalt kostümeeritud doktorite käe all viibiti ju ainult viis minutit, aga tulu iga lapse ning ema ja isa südamele oli suur. Head tuju ning rõõmsat meelt jätkus palju kauemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles