Laulupoiss tuli solistide võistlusel teiseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Rimo Bachmann on alles viieaastane, on ta juba mitmel lauluvõistlusel edukalt
esinenud.
Kuigi Rimo Bachmann on alles viieaastane, on ta juba mitmel lauluvõistlusel edukalt esinenud. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viljandi huvikooli laulupoiss Rimo Bachmann võitis Eesti meestelaulu seltsi üle-eestilisel solistide võistulaulmisel oma vanusegrupis teise koha.


Meestelaulu seltsi kuuenda poiste võistulaulmise lõppvoor leidis aset laupäeval, 18. aprillil Jõhvi kontserdimajas. Viies vanusegrupis osales seal 40 lauljat, kes kõik olid piirkondlike eelvoorude parimad.



Kõige pisemate, alla seitsmeaastaste poiste rühmas saavutas teise koha Viljandi huvikooli õpilane Rimo Bachmann, keda juhendab Ene Raju. Suvel kuueaastaseks saav Rimo esines võistlusel lauluga «Tusatuju», mille sõnad ja viisi on kirjutanud Tiina Kivimäe.



Poisi õpetaja Ene Raju kinnitas, et nii tema kui Rimo on selle tulemusega üsna rahul.



«Kui päris aus olla, jäi siiski natuke hinge kripeldama see, et Rimo oleks võinud selle võistluse võita,» tunnistas lauluõpetaja. «Meie sõit Jõhvi oli üsna pikk ning teel juhtus viperusi, nii et Rimo oli nendest päeva esimese poole vintsutustest natuke väsinud ja hääl vedas teda veidi alt,» selgitas ta.



Samas kinnitas juhendaja, et õpilane on endiselt lauluhimuline ning paljud tema võidud on kindlasti veel ees. «Tüdimuse märke pole Rimol küll veel näha ning meil on, mille poole püüelda. Kõik läks ju ikkagi väga hästi ja Rimo on tubli poiss!» kiitis ta.



Nii nagu ülejäänud teise koha pälvinud lauljad, sai Rimo võistlusel EMT-lt kingiks uue mobiiltelefoni. Tema juhendaja sai auhinnaks Saaremaa ooperipäevade piletid kahele koos tasuta praamipiletitega.



Lisaks Rimo Bachmannile pääsesid märtsis meestelaulu seltsi Lõuna-Eesti eelvoorust lõppvõistlusele Viljandi muusikakooli laulustuudio Viva la Musica õpilased Peeter Leets ja Kristjan Luik. Nemad võistlesid 10- ja 11-aastaste poiste seas. Mõlemat poissi juhendab Hedi-Kai Pai.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles