Kesklinnas avatakse kaks uut söögikohta

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aprillis avatava Zak Zaki omanik Tiit Mädamürk
Aprillis avatava Zak Zaki omanik Tiit Mädamürk Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Paari järgmise kuu jooksul peaks Viljandi südalinn uute toidukohtade võrra täiendust saama, sest uksed plaanib lahti teha kaks lounge’i ehk sohvabaari.


Juba aprillis valmib Arkaadia aias Zak Zak, mis kuulub osaühingule Manderon. Ettevõtte juht Tiit Mädamürk ütles, et sohvabaari rajades pole kokku hoitud mitte millegi pealt.

«Inimesed on tänapäeval nõudlikud ja kõike tuleb korralikult teha,» lausus ta. «Meie menüü on koostanud presidendi kokk, ETV «Terevisiooni» saatest tuntud Indrek Kivisalu ja veinikaardi on kokku pannud Urvo Ugandi, kes on mitu korda Eesti parimaks sommeljeeks tunnistatud.»

Omanik lubas, et hinnad hakkavad toidukohas olema Viljandi keskmisel tasemel ja näiteks päevaprae maksumus ei ületa 50 krooni.

Samal ajal ehitatakse Viljandi südamesse teistki lokaali, mis loodab hakata kliente võõrustama mai algul.

Tõenäoliselt City Lounge’iks ristitav asutus tuleb Tartu tänav 9 maja esimesele korrusele, kus aastate eest asus Hansapanga kontor. Söögikohta rajab osaühing Stromberger, kellele kuulub ka kahele ülemisele korrusele ehitatav ööklubi.

Ettevõtte juhatuse liige Andres Pajumägi ütles, et ööklubi ehitus on veidi takerdunud ja  kogu maja tehakse korraga lahti.

Artikli täielikku versioon saab lugeda
«Sakala» reedesest paberväljaandest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles