Meistrid selguvad Uueveskil

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval peetakse Uueveskil Viljandi rattaklubi eestvõttel maastikuratastel mõõduvõtt «Viljandi sügiskross».
Pühapäeval peetakse Uueveskil Viljandi rattaklubi eestvõttel maastikuratastel mõõduvõtt «Viljandi sügiskross». Foto: Herki Helves

Pühapäeval peetakse Viljandi rattaklubi eestvõttel maastikuratastel mõõduvõtt «Viljandi sügiskross». Parimaid Viljandimaa sõitjaid tunnustatakse ühtlasi maakonna meistrimedaliga.

Rattaklubi president Veiko Šmidt kõneles, et erinevalt varasemast aastast ei nõuta osalejatelt alaliidu litsentsi. «Soovime anda kõigile võimaluse heidelda maakonna meistrimedali pärast,» põhjendas ta.

Tema sõnul on harrastajate ja noorte kõrval rajale oodata Eesti tipprattureid. «Oma osavõttu on kinnitanud näiteks Rein Taaramäe,» teatas klubi president.

Võistluskeskus ning stardi- ja finišipaik on Uueveskil puhkealal. Esimene start antakse kell 12.

Rattaklubi liikme Kristjan Kivistiku selgitust mööda olid korraldajad teisipäeval sunnitud võistluspaiga keskkonnaametnike vastuseisu tõttu lossimägedest üle viima Uueveskile. «Sõidame samas paigas ja rajal kus eelmisel aastal,» ütles Kivistik.

Võistluse juhendiga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles