Tiitlikaitsja läheb avaringis kokku Tartu Ülikooliga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu ainsa Eesti võistkonnana Soome liigas kaasa tegev Viljandi Metall peab nädalavahetusel Soomes kaks esimest ametlikku kohtumist.
Tänavu ainsa Eesti võistkonnana Soome liigas kaasa tegev Viljandi Metall peab nädalavahetusel Soomes kaks esimest ametlikku kohtumist. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval loositi tänavuse Eesti naiste võrkpalli karikavõistluste esimese ringi paarid ning tiitlikaitsja Viljandi Metalli esimene vastane on Tartu Ülikool / Eeden.


Eesti naiste karikavõistlustel on tänavu seitse osalejat. Loosti tahtel pääses otse poolfinaali Audentese SG / Noortekoondis. Ülejäänud kaks veerandfinaalpaari on TTÜ Dynamo Särtsakad ja Famila/Võru VK ning TTÜ ja Tallinna Ülikool.

Veerandfinaalkohtumised peavad olema mängitud 5. novembriks ning poolfinaalid 26. novembriks. Karikavõistluste finaalmäng peetakse 9. detsembril Jõhvi spordihallis.

Tänavu ainsa Eesti võistkonnana Soome liigas kaasa tegev Viljandi Metall peab nädalavahetusel Soomes kaks esimest ametlikku kohtumist: laupäeval mängib ta Pieksamäen Volleyiga ning pühapäeval Orivesil sealse Ponnistusega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles