Riigikogulane lubab jääda viljandlaseks

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olgugi et töös on Riina ja Kalle Jents seotud eeskätt pealinnaga, ütleb paar, et kodulinnaks jääb neile endiselt Viljandi.
Olgugi et töös on Riina ja Kalle Jents seotud eeskätt pealinnaga, ütleb paar, et kodulinnaks jääb neile endiselt Viljandi. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Artikkel ilmus 3. oktoobri «Sakala» paberväljaandes

Kuigi haigla psühhiaatria­kliiniku juhi kohalt lahkuv Riina Jents kavatseb edaspidi veeta rohkem aega pealinnas riigikogulasest abikaasa Kalle Jentsi kõrval, lubab paar, et ei pühi Viljandi tolmu jäädavalt jalgadelt.

«See on tõsi, et proua töötas Viljandi haiglas 30 aastat ning otsustas nüüd aja maha võtta ning rohkem Tallinnas minu juures olla,» rääkis Kalle Jents. «Ehk vaatab ta siia endale ka osalise ajaga töökoha, aga nii palju, kui minu töö võimaldab, tahame Viljandis olla. Kodu on meil ikkagi seal ning meil pole mingit plaani seda maha müüa.»

Ühtlasi kinnitas ta, et kui peaks otsustama 2015. aastal uuesti parlamenti pürgida, teeks ta seda endiselt Viljandimaal.

Aastatel 2007—2011 Viljandi linnapea ametit pidanud reformierakondlase sõnul pole temal ja tema abikaasal olnud mõtet tulevikku püsivalt pealinnaga siduda. «Võin juba väikestviisi vanaduspõlvele mõtlema hakata ning ses mõttes pole Viljandist paremat kohta,» lausus ta.

Kalle ja Riina Jentsile kuulub kujundus- ja trükiteenuseid pakkuv kümmekonna töötajaga osaühing Hetika, mille tegevjuhina tegutseb Toomas Mädamürk. Kalle Jentsi hinnangul möödusid majanduskriisi kõige tumedamad päevad ettevõttele raskelt, kuid viimasel ajal on müük taas tõusuteele pööranud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles