Otsitakse aasta vabatahtlikke

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vabatahtliku tegevuse arenduskeskus ja president Toomas Hendrik Ilves ootavad 22. oktoobrini ettepanekuid detsembris peetaval vabatahtlike tunnustamise üritusel autasustatavate kohta.

Arenduskeskuse juhataja Tuulike Männi sõnul tunnustatakse tänavu neid, kes ei paista iga päev silma vabaühenduste eesliinil, kuid loovad regulaarselt tegutsedes ja mõnikord isegi rutiinseid ülesandeid täites vabaühenduste eesmärkide täitmisele kindlat vundamenti.

Ühtlasi on oodatud ettepanekud silmapaistvate vabatahtlike juhtide ning oma töötajate vabatahtlikku tegevust soodustavate ettevõtete või asutuste tunnustamiseks.

Kandidaate võivad esitada eraisikud, kodanikuühendused, riigi ja omavalitsuse asutused ning ettevõtted. Ettepanekud vaatab läbi komisjon, millesse kuuluvad vabatahtliku tegevuse arenduskeskuse, presidendi kantselei ja siseministeeriumi esindajad.

Tunnustamisüritust korraldatakse tänavu juba kaheksandat korda. Sellega tähistatakse rahvusvahelist vabatahtlike päeva, mis on 5. detsembril.

Vabatahtlike tänamist toetab regionaalministri valitsemisala ja kodanikuühiskonna sihtkapital.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles