Madusid Viljandist osta ei saa, kuid nende toitu küll

Gert Kiiler
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lemmikloomapoe Tulilind müüja Svetlana Tänav arvab, et esimese lemmikloomana võiks lastele osta lühikese elueaga närilisi. Jänese või merisea võiks muretseda siis, kui on teada lapse tahtmine looma eest pikemalt hoolitseda.
Lemmikloomapoe Tulilind müüja Svetlana Tänav arvab, et esimese lemmikloomana võiks lastele osta lühikese elueaga närilisi. Jänese või merisea võiks muretseda siis, kui on teada lapse tahtmine looma eest pikemalt hoolitseda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi loomapoodidest saab osta tavapäraseid lemmikloomi, nagu kalu, väikesi linde või närilisi. Need, kes soovivad midagi eksootilisemat, peavad sõitma suurematesse linnadesse.

«Meil ei ole mõtet igaks juhuks mõnda kallist ja eksootilist looma sisse võtta ning hoida teda aastaid nurgas vaatamisväärsusena,» rääkis kuu aega Tartu tänavas tegutsenud lemmikloomapoe Tulilind omanik Janis Valge.

Copy
Tagasi üles