Kivilõppe looduskaitsjad saavad paremad töötingimused

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnainspektsiooni Viljandi büroo Kivilõppe hoonet ootab ümberehitus.
Keskkonnainspektsiooni Viljandi büroo Kivilõppe hoonet ootab ümberehitus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Valitsus kinnitas keskkonnaministeeriumis ette valmistatud investeeringute kava, mille alusel saavad Euroopa regionaalarengu fondist toetust neli keskkonnainspektsiooni projekti.



Investeeringute kava «Keskkonnajärelevalve arendamine» projektide kogumaksumus on 64 907 600 krooni ning sellega toetatakse keskkonnainspektsiooni Viljandi büroo Kivilõppe hoone ja Lõuna regiooni Mustvee kontori ümberehitust, soetatakse järelevalvetehnikat ning hangitakse infotehnoloogilisteks arendustöödeks vajalikke vahendeid.

Keskkonnaminister Jaanus Tamkivi sõnul on inspektsiooni võimekuse suurendamine arengukavas tähtsana esile tõstetud. Nende projektide abiga muutub järelevalvetöö tunduvalt efektiivsemaks ning see omakorda aitab keskkonnarikkumisi ära hoida ja kiiremini avastada.

Elukeskkonna arendamise rakenduskavas on keskkonnajärelevalve arendamise alasuunale kavandatud 100 miljonit krooni. Seega jääb keskkonnajärelevalve edasiste vajaduste katmiseks veel raha, mille kasutamiseks koostab ministeerium täiendava investeeringute kava hiljemalt 2010. aasta lõpul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles