Viljandi haigla valmistub streikijatega liituma

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi haigla juhtkonna teatel kavatseb järgmisel esmaspäeval siin streikima hakata 45 meditsiinitöötajat, sealhulgas 30 arsti.

Esimesel nädalal puudutab tööseisak ainult ambulatoorse ravi osakonda ja radioloogiaüksust. Streigivad sisearstid, günekoloogid, neuroloogid, kardioloogid, kirurgid, pulmonoloogid, naha- ja suguhaiguste arstid, taastusraviarst, endokrinoloog, kurgu-nina-kõrvaarst, silmaarst ning radioloogid ja radioloogiatehnikud.

Kuidas haigla töö streigi ajal korraldatakse, selgub reedel. Juhatuse esimees Priit Tampere ei tahtnud oletada, kas 8. oktoobril pannakse Viljandi haiglas polikliinik ehk ambulatoorne vastuvõtt kinni või töötatakse tavapärasest erinevatel alustel.

«Selle saame selgeks reedel,» lausus ta. «Iga päev toob uut infot ja muudatusi.»

Tampere sõnul pole välistatud, et tööseisak jääb sootuks ära või venib pikemaks kui nädal. Esialgu on meditsiinitöötajad teada andnud, et kavatsevad streikida nädala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles