Paul Kriguli perekonna fond ootab stipendiumitaotlusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

2008. aasta kevadel Eesti rahvuskultuuri fondi juurde asutatud Paul Kriguli perekonna fondi stipendium on Viljandist pärit muusikule Viljandile mõeldud muusikalise tegevuse toetuseks. 2010. aastal välja antud esimese stipendiumi sai noor koorijuht ja muusikaõpetaja Liisi Toomsalu enesetäienduseks.

Tänavu on stipendiumi suurus 200 eurot ning see antakse pidulikult kätte 9. detsembril Tallinnas Mustpeade majas Eesti rahvuskultuuri fondi sponsorite ja stipendiaatide austamiskontserdil.

Avaldus stipendiumi taotlemiseks tuleb esitada Eesti rahvuskultuuri fondile. Taotluse ankeet on rahvuskultuuri fondi kodulehel internetis. Taotluste vastuvõtt lõpeb 15. oktoobril. Ei toetata osa- ja äriühinguid ning mittetulundusühinguid ja sihtasutusi, kes pole kantud tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute ja sihtasutuste nimekirja. Tulemused selguvad 17. novembril.

Taotlused palutakse esitada aadressil sihtasutus Eesti Rahvuskultuuri Fond, Weizenbergi 20-a—13, 10150 Tallinn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles