Suure Venna liiga läheneb lõpule

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa selle aasta parimat võrkpallimeeskonda selgitavas Suure Venna liigas seisavad ees poolfinaalkohtumised.
Pilt on tehtud põhiturniiril võistkondade Veteranid ja Suur Vend mõõduvõtul.
Viljandimaa selle aasta parimat võrkpallimeeskonda selgitavas Suure Venna liigas seisavad ees poolfinaalkohtumised. Pilt on tehtud põhiturniiril võistkondade Veteranid ja Suur Vend mõõduvõtul. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa meeste võrkpalli meistrivõistluste põhiturniir jõuab peagi lõpule ning seejärel asub neli kõrgema kohaga lõpetanud meeskonda finaliste selgitama.


Põhiturniiri teise ringi viimases mängus homme kell 20.30 Päri spordihoones lähevad vastamisi Pärsti vald ja Suur Vend. Kaalul on aga vaid põhiturniiri tabelikoht, sest samad võistkonnad on sõltumata selle kohtumise tulemusest vastamisi ka poolfinaalis.



«Selle mängu võitja lõpetab põhiturniiri teise ja kaotaja kolmanda kohaga,» lausus võistluste peakohtunik Teet Tibar ning nentis: «Võistluste juhendi järgi mängivad poolfinaalis põhiturniiri võitja ja neljas ning teine ja kolmas.»



Võitja BuilderEst Grupp ja neljanda koha omanik Veteranid selgitavad finalisti 1. aprillil kell 19.30 spordihoones algaval kohtumisel.



Selles, millal mängitakse teine poolfinaal, pole Pärsti ja Suur Vend Tibari sõnul veel kokku leppida suutnud. Samuti on lahtine finaali ja kolmanda koha mängu aeg.



«Kavandame seda 3. aprillile, aga nagu ikka, ei sobi ühele üks ja teisele teine päev,» tõdes Tibar.



Viljandimaa tänavust parimat võrkpallimeeskonda selgitavat Suure Venna liigat alustas seitse võistkonda. Kui põhiturniiri neljal tugevamal meeskonnal on säilinud veel võimalus tiitel endale võtta, siis kohad viiendast seitsmendani jagati kaheringilise turniiritabeli kokkuvõttes.



Selle järgi lõpetas tänavu viiendana SK Valma-Tamme, kuuendana Spordikool ning seitsmendana Tarvastu vald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles