Kaubanappus sulges ajutiseks müügileti

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastaid Viljandi turul Pajumäe kaupa müünud Irene Värnik sai pärast paarinädalast pausi taas leti taha asuda. Ta teadis rääkida, et Pajumäe piimatooteid ostetakse palju lastele, seda just nende puhtuse pärast.
Aastaid Viljandi turul Pajumäe kaupa müünud Irene Värnik sai pärast paarinädalast pausi taas leti taha asuda. Ta teadis rääkida, et Pajumäe piimatooteid ostetakse palju lastele, seda just nende puhtuse pärast. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Viljandi turuhoones seisis Pajumäe talu lett paar nädalat tühjana. Pajumäe piimatooteid polnud saada ka Pärnu müügipunktis, ainult Tartu turul ei jäänud pakkumises auku sisse.

«Meil olid väikesed raskused — kaupa ei jätkunud,» sõnas Pajumäe talu peremees Arvo Veidenberg ja lisas, et peab üle õla sülitades ütlema, et kui kaupa ei jätku, peaks ju kõik korras olema.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles