Heitjad jagasid talviseid karikaid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Lehemets oli kergejõustiklaste talvistel karikavõistlustel vasaraheites parim meesjuunior. Pilt on
tehtud mullu septembris Viljandi vasaraheite harjutusplatsil.
Martin Lehemets oli kergejõustiklaste talvistel karikavõistlustel vasaraheites parim meesjuunior. Pilt on tehtud mullu septembris Viljandi vasaraheite harjutusplatsil. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa sportlased näitasid laupäeval Kohila staadionil peetud Eesti talvistel pikkade heidete karikavõistlustel häid tulemusi ja teenisid mitu kõrget kohta.


Viljandi kergejõustikuseltsi Sakala esindajatel õnnestus Kohilas saada kaks võidukarikat vasaraheites: naisjuunioridest tegi seal parima tulemuse Kati Ojaloo ja meesjuunioridest Martin Lehemets.



«Hooaja avavõistluse kohta olid tulemused päris korralikud,» lausus Sakala seltsi juht ja treener Tiit Aru. «Kati tulemus oleks andnud talle võidu ka naiste arvestuses.»



Kati Ojaloo lennutas Kohilas neljakilost raudmuna 42.79, Martin Lehemets tegi aga kuus kilo kaaluva juunioride vasaraga tulemuseks 59.10.



Epp Sihver pälvis naisjuunioride vasaraheites tulemusega 36.93 kolmanda koha, Raido Vaan oli noormeeste A-klassi kettaheites tulemusega 45.64 teine ja Targo Saarniit tulemusega 42.75 kolmas ning sama vanusegrupi vasaraheites sai Ingo Rosenberg kirja 45.23, mis andis talle kolmanda koha.



Treener Tiit Aru nentis, et Viljandis pole just head võimalused talvel heitealadega tegelda.



«Veidi paremas seisus on need meie noored, kes õpivad pealinnas ja saavad kasutada Audentese spordibaase,» rääkis ta ning tõdes: «Viljandis heidame vasarat all järve ääres lumes.»



Eelmisest sügisest Audentesesse õppima asunud Martin Lehemets tegi Kohilas kaasa ka meeste vasaraheitevõistlusel. Seal jäi tema parimaks tulemuseks 50.76, mis andis talle kuuenda koha. Meeste vasar kaalub 7,26 kilogrammi.



Tiit Aru sõnul on praegu kergejõustiklastel käsil suviseks võistlushooajaks valmistumine. «Kalendris on siiski ka mõni väiksem sisehalli mõõduvõtt,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles