Joosu tegi sarjast kokkuvõtteid

, Joosu klubi liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu oli tervisespordiklubi Joosu korraldatud 17. järvejooksu ja 7. kepikõnni sarjas kavas kuus ligemale 12-kilomeetrist ringi Viljandi järve terviserajal. Nagu ikka, sai stardiaega mingil ajavahemikul vabalt valida.

Ehkki jooksu aeg fikseeriti kõigil, ei määratud selle põhjal paremusjärjestust. Seega sobis üritus hästi tervisesportlastele.

17 aasta vältel on selles sarjas osalenud üle poolteise tuhande tervisesportlase, kõige rohkem, 94 korda on ümber järve jooksnud Henn Sepp.

Tänavu startis kuueetapilises sarjas 56 jooksjat kokku 153 korral, neile lisandus 43 kepikõndijat, kes tegid ühtekokku ümber järve 122 ringi. Vanim osavõtja oli sedapuhku 77-aastane. Parima aja, 46.00 jooksis Andi Linn juulikuus olnud neljandal etapil.

Vähemalt neli korda lõpetanute osavõtjakaardid muutusid loosipiletiteks, kusjuures iga loos võitis. Kolmapäeval oli spordihoone kohvikus sarja lõpetamine ning loositi välja spordivarustust ja meeneid.

Peaauhinna, Rademari kinkekaardi võitis Elmo Pärna. Nelja jooksu kokkuvõttes kiireimad olnud Jüri Siht ja Tiina Kuusik said karika.

Auhindade kättesaamiseks tuleb helistada Mati Tomsoni telefonil 510 7439.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles