Öist linna hakkab elavdama lokaal

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunagisest ööklubist ja hilisemast pubist on kujundatud sohvabaar Gold, mis hakkab tööle nädalavahetuste öödel.
Kunagisest ööklubist ja hilisemast pubist on kujundatud sohvabaar Gold, mis hakkab tööle nädalavahetuste öödel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Varem Viljandi kesklinnas asuvat ööklubi City juhtinud ettevõtja avab täna õhtul samal tänaval öölokaali, et mitmekesistada linna ööelu.

«Kui midagi noorte heaks ette ei võta, lähevad nad Viljandist ära,» põhjendas osaühingu Martee omanik Robert Marketov öölokaali avamist.

Lokaal Gold tuleb Tartu tänava algusesse, hoonesse, kus varem on tegutsenud ööklubi Jurassic, Aasia restoran Mandariin ja pubi Liverpool. Paar viimast aastat on ruumid tühjalt seisnud. Lokaali omanikul on Viljandi meelelahutusäris kolme aasta pikkune kogemus, sest varem juhtis ta ööklubi City.

Marketovi selgitust mööda eristab öölokaali klubist see, et seal on õhtuti vaiksem muusika ning baaris pööratakse tähelepanu kokteilide pakkumisele. «Öösel keeratakse muusika aga valjemaks ning võimalik on ka tantsida,» lisas ta.

Uues lokaalis ei kavatse omanik hakata klientuuri vanuse järgi valima. «Nii väikses linnas oleks see totrus. Tulla võivad kõik, kes on täisealised,» lausus ta.

Marketovi selgitusel on tema peamised kliendid olnud noored, sest vanemad viljandlased ei taha õhtuti kodunt välja tulla. «Samal ajal näiteks keskealised soomlased lustivad siin hea meelega. Vahel tuleb ennast väljas tuulutamas käia,» leidis ta.

Gold on avatud reede ja laupäeva öösel ning omanik soovib sinna esinema tuua Eesti lauljaid ja ansambleid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles