Reede on pühendatud meeste tervisele

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordihoone
Viljandi spordihoone Foto: Elmo Riig / Sakala

Projekti «Mehed liikuma» eestvedamisel leiavad reedel, 21. septembril aset teine Viljandimaa meeste ja esimene noormeeste tervisefoorum, millest eelregistreerimiste põhjal võtab osa üle 400 mehe.


Tervisepäev algab kell 9.30, kui Viljandi spordihoones avatakse esimene Viljandimaa noormeeste tervisefoorum. Üritus on mõeldud 15—19-aastastele noormeestele ja sellest võtavad esinejatena osa meestearst Kristo Ausmees, Viljandi politsejuht Alvar Pähkel, Eesti kaitseväe värbamiskeskuse peaspetsialist Ott Tuuling, triatleet Ain-Alar Juhanson, saatejuht Kertu Jukkum, kirjanik Contra ning riigikogu riigikaitse komisjoni liige Tarmo Leinatamm.

Foorumi lõpetab minimess, millel osalevad politsei- ja piirivalveamet, kaitseressursside amet, maanteeamet ja Kaitseliidu Sakala malev.

Kell 14 algab Viljandi maavalitsuses teine Viljandimaa meeste foorum, kus esinevad meestearst Kristo Ausmees, kirjanik Contra, triatleet Ain-Alar Juhanson, ortopeed Peeter Laasik, uroloog Martin Kivi, riigikogu liige Siim Kabrits, Lõuna päästekeskuse juht Margo Klaos ja rahvusringhäälingu reporter Lembitu Kuuse.

Viljandimaa meeste tervisefoorum lõpeb sportliku tegevusega Viljandi lossimägedes.

Foorumeid korraldavad projekt «Mehed liikuma» ja Viljandi maavalitsus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles