Hansa Candle süütab küünlapoes tuled

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avatavas poes hakatakse müüma ainult Hansa Candle’i küünlaid.
Avatavas poes hakatakse müüma ainult Hansa Candle’i küünlaid. Foto: Elmo Riig / Sakala

1. oktoobril avatakse Mulgi marketi teisel korrusel Hansa Candle’i esimene esinduspood.

Aktsiaseltsi Hansa Candle ostujuht Teevi Soop, kes oli ka üks poetegemise algatajaid, sõnas, et selline plaan on ettevõttel olnud juba aastaid, kuid varem pole selleni jõutud ajapuuduse tõttu. «Tundus mõistlik avada pood sügisese hooaja algul,» lausus ta.

Ostujuhi ütlemist mööda toob pood ettevõtte kohalikele lähemale ning aitab neil mõista, mida endises tikuvabrikus tegutsevas ettevõttes õigupoolest tehakse.

Igaks kevadeks ja sügiseks annab Hansa Candle välja trendivärvides kollektsiooni ning ka poes hakatakse pakkuma ainult ettevõtte enda tooteid. Valikust leiab tee-, laua-, antiik- ning tänu uuele liinile ka lõhnaküünlaid.

Samuti on võimalik osta süütetooteid, küünlajalgu ning kodu kaunistavaid esemeid, mis küünalde ja küünlakompositsioonidega kokku sobivad.

Käsitööhuvilistele mõeldes hakatakse müüma ka parafiini, tahti, tahihoidjaid ning suures valikus värvilisi klaase, mida saab kasutada nii küünalde meisterdamiseks kui lihtsalt küünlahoidjana. Poes on võimalik saada müüjalt nõuandeid jääkidest uute küünalde valmistamiseks.

«Eriliseks teeb meie poe suur tootevalik,» selgitas Soop ning lisas, et müügilt leiab ka selliseid tooteid, mida mujal Eestis on raske leida. («Sakala»)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles