Eile rajale jäänud Rainer Aus ja Egon Kaur jätkavad võistlust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
UKU Mulgi ralli esimese päeva avakatsel rajalt välja sõitnud Rainer Aus ja Simo Koskinen jätkavad teist päeva superallis.
UKU Mulgi ralli esimese päeva avakatsel rajalt välja sõitnud Rainer Aus ja Simo Koskinen jätkavad teist päeva superallis. Foto: Elmo Riig / Sakala

UKU Mulgi ralli esimese päeva avakatsel rajalt välja sõitnud Rainer Aus ja Simo Koskinen jätkavad teist päeva superallis ning stardivad täna kuuenda ekipaažina. Teise N-4 rühma klassi eilne katkestaja Egon Kaur ja Erik Lepikson on täna startijate rivis seitsmendad.


Võistluste teise päeva sõitjate rivi avavad Aleksei Lukjanuki ja Aleksei Arnautov, teisena alustavad Timmu Kõrge ja Erki Printis ning kolmandana Siim Plangi ja Marek Sarapuu. Neljanda autona alustavad lätlasded Janis Vorobjovsi ja Guntars Zicansi, viiendana Raul Jeetsi ja Andrus Toom.

Avapäeval kuuendana lõpetanud Agu Ahu ja Kalle Ahu stardivad täna kaheksandana.

UKU Mulgi ralli stardirivis on teisel päeval 51 autot.

Täna on kavas kaks kiiruskatset, mida läbitakse kaks korda. Esimene on 7,76  ning teine 24,72 kilomeetrit pikk. Kolmel esimesel korral tulevad Uku Mulgi rallil osalejate järel rajale 22 Läti rallisprindi punktidele noolivat masinat.

Avapäeva järel on katkestanud neli võistluspaari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles