Valitsuse silmis näis Viljandi abisaamiseks liiga suur

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi tänavavalgustus käib nagu pingpongipall linnavalitsuse ja veefirma vahel. 2010. aastal müüs linn Veevärgile ning tänavu ostis selle tagasi. Nüüd müüakse see
Viljandi tänavavalgustus käib nagu pingpongipall linnavalitsuse ja veefirma vahel. 2010. aastal müüs linn Veevärgile ning tänavu ostis selle tagasi. Nüüd müüakse see Foto: Elmo Riig / Sakala

Mitme ametniku pikaaegne töö tänavalampide uuendamiseks abiraha leidmise nimel osutus kasutuks. Valitsus jättis eile Viljandi rahast ilma põhjendusega, et linn on liiga suur.

Mitu aastat tänavavalgustuse uuendamiseks raha otsinud abilinnapea Rein Triisa tunnistas eile, et valitsuse otsus tuli talle väga halva üllatusena. Nördinult rääkis ta, et veel paari päeva eest, kui ta oli majandusministeeriumis käinud, ei öeldud talle, et rahajagamise eelnõu on valmis ning Viljandit abisaajate seas ei ole. Selgus, et 19 000 inimesega linn on selleks liiga suur.

Copy
Tagasi üles