Üks inspektor 51 674 tarbija kohta osutus liiga paljuks

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarbijakaitseameti peadirektori Andres Sooniste väitel on tarbijate õigused oktoobrist paremini kaitstud, ehkki Viljandimaal hakkab inspektor vähem viibima.
Tarbijakaitseameti peadirektori Andres Sooniste väitel on tarbijate õigused oktoobrist paremini kaitstud, ehkki Viljandimaal hakkab inspektor vähem viibima. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Augusti lõpul andis tarbijakaitseamet teada, et korraldab oma inspektorite töö ringi. Kui seni oli ametil kontor ka Viljandis, siis nüüd see kaob ja paljude teiste riigiasutuste eeskujul luuakse neli regionaalset keskust.

51 674 elanikuga Viljandimaa ning aeg-ajalt ka Jõgevamaa kauplejaid ja teenusepakkujaid kontrollinud peainspektor Aivar Rosma kuulas iganädalasel vastuvõtupäeval ära keskmiselt neli või viis pöördujat ja koostas nädalas tarbijate õiguste vastu patustanud ettevõtjatele kümmekond akti.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles