Pealt roosa, seest siiruviiruline

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala meeskoori liikmed võtsid oma hoolde peo kõige kõrgema lennuga osatäitjad — õhupallid. Nood ei tahtnud kuidagi paigal püsida ega mallanud oodata ära tipphetke, mil said tõusta sügistaevasse.
Sakala meeskoori liikmed võtsid oma hoolde peo kõige kõrgema lennuga osatäitjad — õhupallid. Nood ei tahtnud kuidagi paigal püsida ega mallanud oodata ära tipphetke, mil said tõusta sügistaevasse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi kultuurimaja kahe aasta pikkuseks veninud remont sai valmis ning lisaks kõigele muule uuele on muutunud maja nimi: nüüdsest kutsutakse seda Sakala keskuseks.

Reedesel avapeol oli remonditud ja juurdeehitise saanud maja pidulistele uudistamiseks avatud keldrist pööninguni.

Keskuse direktor Jaanus Kukk kinnitas, et lisaks muutunud välisilmele on hoone saanud uue sisu.

«Mul on hea meel selle üle, et maja on juba täna täis teotahtelisi ja huvitavaid inimesi, kes soovivad ennast väljendada,» rääkis Kukk. «Me saame sisu teha teiseks kõik koos.»
Pärast lennukat avatseremooniat astusid üles Valli Pange laululapsed, meeskoor Sakala, naiste rahvatantsurühm Viljandi ja segarühm Vabajalg ning tantsukool Face.

Kõik peolised, kellega «Sakala» rääkis, tunnustasid mitmepalgelist avapidu ning kiitsid maja nooruslikku ja uuendusmeelset kollektiivi.

Lisaks kultuurielu korraldamisele koordineerib ja haldab Sakala keskus avatud noortetoa ja ekstreemspordihalli tegevust ning tema tiiva all tegutsevad lauluväljak, Teise Kirsimäe ja Kaevumäe lava, Viljandi linnaraamatukogu ning Kondase keskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles