Naiskond langes südi võitlusega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval alanud Eesti naiste võrkpalli meistrivõistluste finaalseeriat asus juhtima tiitlikaitsja GMP/Olympic, kes Viljandis peetud kohutmisel alistas 3:1 siinse Metall naiskonna.


Viljandi naiskonna treener Peeter Vahtra polnud rahul kohtumise tulemusega, kuid hindas mängu finaalivääriliseks. «Häbeneda pole meil põhjust, mängisime hästi aga vastane oli täna veidi parem,» võttis treener finaali esimese vastasseisu lühidalt kokku.

Viljandi naiskond kaotas kaks esimest geimi 23:25 ja 19:25, võitis 25:21 kolmanda, kuid pidi pärast 20:25 kaotust neljandas geimis end lööduks tunnistama.

Kolme mängu võiduni peetava Salestar liiga finaalseeria teise kohutmise peavad GMP/Olympic ja Viljandi Metall eeloleval pühapäeval kell 16 Tallinnas Eesti Näitused spordihoones. Kolmandat korda kohutuvad rivaalid 26. märtsil taas Viljandi spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles