Vana-Võidu meistrid selguvad tänavu Abja-Paluojal

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval ja pühapäeval Vana-Võidu spordiväljakule kavandatud võistlus peetakse hoopis Abja gümnaasiumi staadionil.
Laupäeval ja pühapäeval Vana-Võidu spordiväljakule kavandatud võistlus peetakse hoopis Abja gümnaasiumi staadionil. Foto: Elmo Riig / Sakala

Vana-Võidu vibuklubi oli sunnitud laupäeval ja pühapäeval Vana-Võidu staadionile kavandatud võistluse kolima Abja gümnaasiumi staadionile, sest ehitustööde tõttu kutsekooli juures pole sealset staadioni võimalik kasutada.

Võistluse peakohtuniku Aune Variku sõnul leiti uus võistluspaik viimasel hetkel ning tänavu 24. korda teoks saav mõõduvõtt on erandkorras Abja-Paluojal. Vibusportlased on Abja gümnaasiumi staadionil mõõtu võtnud varemgi — tänavu suvel leidis seal aset esimene «Mulgi Cup».

«Tuleval aastal, mil Vana-Võidu lahtisi meistrivõistlusi peetakse 25. korda, naaseme endisele võistluseväljakule,» andis Aune Varik teada.

Kahele päevale jagatud võistlusel astuvad homme väljakule noorteklassi kuuluvad vibulaskjad. Pühapäeval on kord täiskasvanute käes, kellele pakuvad konkurentsi ka tublimad noorsportlased.

Mõlemal päeval algavad võistlused kell 11. Traditsiooniliselt jagatakse edukamatele Viljandimaa vibulaskjatele sellel mõõduvõtul ka maakonna meistrimedalid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles