Holstre-Pollis lõppes võistlushooaeg

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holstre-Pollis peeti kolmapäeval Heino Bergmani mälestusvõistlused murdmaasuusatamises.
Holstre-Pollis peeti kolmapäeval Heino Bergmani mälestusvõistlused murdmaasuusatamises. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Kolmapäeval kogunesid suusatajad Holstre-Polli Viljandimaa treeneri Heino Bergmani mälestuseks korraldatud võistlusele.


Heas korras radadel võeti mõõtu klassikalises sõidutehnikas ning paremad selgusid vanuseklassides alates kümneaastastest veteranideni.



Ootuspäraselt oli päeva kiireim mees Algo Kärp. Naistest võidutses Ave Ojasoon.


Nagu ütles Heino Bergmani lesk Urve Bergman, said mälestusvõistlused teoks üheksandat korda. «Ühel aastal pidime need lumepuuduse tõttu ära jätma,» lausus ta.



Holstre-Polli tervisekeskuse juhataja ja võistluse peakohtuniku Tiit Tammemäe sõnul oli tänavune talv erandlik: kõik kalendrisse kirja pandud jõuproovid oli võimalik ära pidada.



«Holstre-Pollis sel hooajal enam võistlusi kavas pole, ehkki see veel kestab ja eri masti mõõduvõtte leiab Eesti eri paigus vähemasti märtsi lõpuni,» kõneles ta. «Praegu on ka meie keskuses küllalt lund. Kui kauaks seda aga jagub, on võimatu ennustada.»



Eesti murdmaasuusatamise kalendris on kirjas veel nii noorte kui täiskasvanute meistrivõistluste etapp ning homme Haanjas peetav ETV-Swedbanki sarja viies etapp.



Holstre-Pollis leidis tänavu aset kuus maakondlikku võistlust. Pärast keskuse peahoone valmimist on sihtasutusel plaanis seal korraldama hakata ka üle-eestilisi mõõduvõtte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles