«Roosa maja avapidu» näitab Sakala keskust

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurimaja
Kultuurimaja Foto: Elmo Riig / Sakala

7. septembril on senises kultuurimajas, edasises Sakala keskuses pidu, mille kestel on võimalik kaks aastat suletud hoonega uuesti tutvust teha ja sõprust sobitada.


Peo tutvustuses on lubatud inimesi kostitada värske kultuuri ning vaatemänguliste sündmustega. Sakala keskuse direktor Jaanus Kukk soovitas kõigil kindlasti peole tulla, sest see võib olla ainulaadne võimalus näha ka neid ruume, kuhu hiljem külalised pääseda ei pruugi. «Tasub ots lahti teha, sest siis on teinekord lihtsam tulla,» lausus direktor.

Tema sõnul peaksid kõik avapeol osalejad end soojalt riidesse panema. Nimelt veedetakse peo avatseremooniat jälgides tund või poolteist väljas.

Kultuurimajale kohaselt esinevad õhtu jooksul taidlejad. Kontserdiprogrammis näeb majas tegutsema hakkavaid harrastusgruppe, sealhulgas Sakala meeskoori, naisrahvatantsurühma Viljandi, segarühma Vabajalg, tantsukooli Face ja Valli laululapsi.

Pidu lõpeb tantsuõhtuga, kus muusikat mängib ansambel Regatt. Kuke sõnul alustab väsimatu Mart Saar pärast bändi paarkümmend aastat tagasi loodud plaadimuusika mängimist.

«Peo teevad eriliseks inimesed, kes sinna tulevad,» lausus Kukk ning lisas, et keskuse töötajad on pidu ette valmistades näinud vaeva nii programmi kui sellega, et inimestel oleks midagi hamba alla panna. Kõikides avatud ruumides toimub tegevus ka programmipauside ajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles