Algab lemmikleiva küpsetamise võistlus

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leibur kuulutab välja võistluse, kus selgitatakse Eesti parim kodune peenleib ja selle küpsetaja.
Leibur kuulutab välja võistluse, kus selgitatakse Eesti parim kodune peenleib ja selle küpsetaja. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Tänavu 250. aastapäeva tähistav Leibur kuulutab välja võistluse «Leiburi leivategu 2012», kus selgitatakse Eesti parim kodune rukkileib ja selle küpsetaja. Leibur võtab sobivaima leiva oma tootevalikusse, mis annab kõigile võimaluse Eesti parimat koduleiba maitsta.


Koduleiva küpsetamise konkursiga tahetakse elus hoida ja arendada Eesti leivaküpsetamise traditsioone ning teha kogu Eesti rahvale kättesaadavaks põnevamate maitsetega leibu.

Oma koduleiva retsept ja foto ning soovi korral ka retsepti saamislugu tuleb saata 30. septembriks www.toidutare.ee/leivategu2012, e-postil omamaitse@kirjastus.ee või aadressil «Oma Maitse» toimetus, Maakri tänav 23-a, 10145 Tallinn.

Retsepte hindavad Leiburi tootearendusjuht Tiina Rühka ja ajakirja «Oma Maitse» peatoimetaja Monika Kelle. Kaheksa parima leivaretsepti autorid kutsutakse 16. oktoobril lõppvõistlusele, kus finalistid ise, Leiburi tootearendajad ja «Oma Maitse» toimetus valivad välja oma lemmikleiva, mis läheb Leiburi tootevalikusse ning muutub kättesaadavaks kõikidele eestimaalastele.

Võitjat premeeritakse 1500 euroga ning Leibur hakkab võiduretsepti järgi leiba tööstuslikult tootma. Kõikide retsepti saatnute vahel loositakse välja viis mahukat Leiburi kinkekorvi koos tehase külastamisega.

Kodukokakonkursi juhendi leiab siit.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles