Tulevik teenis Hiiu staadionil viigi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval Tallinnas Nõmme Kalju koduväljakul jalgpallimeistrivõistluste kolmandat kohtumist pidanud Viljandi Tulevik teenis turniiritabelisse viigipunkti, mäng lõppes 1:1 tulemusega.


Hiiu staadionil võõrustaja rollis olnud Kalju meeskond asus kohtumist 58. minutil Murilo Maccari väravast 1:0 juhtima, pool tundi hiljem jõudis Jüri Jevdokimovi tabamusest sihile ka Viljandi Tulevik.

Teistes seni lõppenud kolmanda liiga kohtumistes tegid Paide Linnameeskond ja FC Kuresaare väravateta viigi, Tartu JK Maag Tammeka sai koduväljal hävitava 8:0 tulemusega sugeda Sillamäe Kalevilt, Tuleviku järgmine vastane, FC Levadia võitis kodus 4:1 Tallinna Kalevi ning FC Flora oli 2:1 üle Narva JK Transist.

Meistriliiga neljas voor mängitakse eeloleval laupäeval. Tuleviku ja Levadia vastasseis Viljandi kunstmuruväljakul algab kell 17.

Kolmapäeval peetakse kolmanda vooru kohtumisi meistrivõistluste esiliigas ning seal on Viljandi Tuleviku teise vastane kell 18.45 koduväljakul algavas kohtumises Lasnamäe FC Ajax.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles