Koolimaja tahab ehitada viis firmat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaks korda ebaõnnestunult kooli peahoone remontijat otsinud Olustvere teenindus- ja maamajanduskool sai kolmandal katsel hinnapakkumise viielt firmalt, ent seni pole selge, kas ehituseks raha piisab.

Kooli projekti- ja arendusjuht Marika Šadeiko ütles eile, et riigihankel osales viis firmat, kellest nelja pakkumine vastab nõuetele. Samas nentis Šadeiko, et see, kas parima pakkumise saab vastu võtta, selgub alles septembri lõpul.

Nimelt pole koolil ehituseks nii palju raha, kui vaja läheks. Haridusministeeriumis on juba mõnda aega tegeldud kutsekoolide investeeringute kava muutmisega ning kui veel kuu algul loodeti, et see jõuab augusti lõpul valitsuse ette, siis nüüd on selge, et valitsus ei hakka seda arutama enne septembri lõppu.

Ehituseks kavandatud summat Šadeiko ei avaldanud, kuid lausus, et see jääb alla kolme miljoni euro.

Mõlemast varem korraldatud konkursist võttis osa kaks firmat ning mõlemal korral küsisid ehitajad töö eest rohkem, kui koolil oli pakkuda. Kutsekooli peahoone on ehitatud 1985. aastal ning see on üks viimaseid koolile kuuluvaid maju, mis on renoveerimata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles