Võsastunud õunaaia asemele kerkib kevadeks tööriistakeskus

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna ja Rohelise tänava nurgal, kus praegu õõtsub võsastunud õunaaed, peaks paari kuu jooksul minema ehituseks.
Tallinna ja Rohelise tänava nurgal, kus praegu õõtsub võsastunud õunaaed, peaks paari kuu jooksul minema ehituseks. Foto: Elmo Riig / Sakala (montaaž)

Seni Viljandis Männimäel tegutsenud Stokkeri tööriistakeskus peab plaani kolida kevadel Rohelise ja Tallinna tänava nurgale rajatavasse avaramasse majja.

Aktsiaseltsile Mecro kuuluv Stokker on Baltikumi suurim tööriistade ja seadmete müügi ning hooldusega tegelev kett. Oma 22 keskusega on see esindatud peaaegu kõigis siinse piirkonna suuremates linnades.

Müügiesindajate kaudu on ettevõte ühtlasi kohal mitmel pool, kus tal oma kaubamärgi all töötavat esindust pole. Viljandis on Stokkeri keskus seni tegutsenud Männimäel Vektori kaubamaja rendipinnal.

Koht pole kuigi tähtis

Mecro tegevdirektori Priit Printsi sõnul valmistub nende sidusettevõte Kinnisvara Info ehitajaga lepingut sõlmima ning juba enne talvekülmade tulekut loodetakse uues kohas pinnasetööde ja vundamendi rajamisega ühele poole jõuda. «Kui kõik läheb plaanipäraselt, teeme kevadel uksed lahti,» lausus ta.

Printsi arvates pole tööriistakeskuse asukoht Viljandi-suguses väikelinnas eriti tähtis, sest enamasti leiavad kliendid sinna tee siis, kui vajavad midagi konkreetset — juhuslikest läbiastujatest sellised ärid ära ei ela. Sestap ei tõtanud tegevdirektor keskuse tulevast asupaika senisest paremaks kiitma. «Vaieldamatult on linna peatänav hea variant, aga ei saa öelda, nagu poleks me seni rahul olnud,» sõnas ta.

Ruumipuudus pitsitab

Küll aga möönis Priit Prints, et Männimäel kimbutab ettevõtet mõningane ruumipuudus. Puidu tänava ääres nende käsutuses olevad pinnad on väiksemad kui enamikus Eesti Stokkerites, mispärast on seal seadmete ja masinate hooldamiseks tavapärasest ahtamad tingimused.

Seevastu tulevast keskust rajades jälgitakse kõiki keti standardeid.

Tallinna ja Rohelise tänava nurgale kerkivas kerge konstruktsiooniga majas saab olema Stokkeri käsutuses ligikaudu 400 ruutmeetrit põrandapinda.

Peale selle kavandatakse hoonesse mõned väiksemad rendipinnad, mida tahetakse välja pakkuda ettevõtetele, kelle tegevusvaldkond haakub ehituse ja remondiga.

KETT

Stokker on aktsiaseltsi Mecro kaubamärk.
• Stokkeri märki kannab Baltikumis 22 tööriistakeskust.
• Aktsiaselts Mecro põhineb läbinisti Eesti kapitalil.
• Enamik Stokkeri keskusteks kasutatavaid hooneid kuulub aktsiaseltsile Kinnisvara Info, mille omanike ring on sama mis aktsiaseltsil Mecro.
Allikas: www.stokker.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles