Nurgapealsesse majja tuleb kohvik

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevase kohviku ruumides käib praegu remont, kuid osaühingu Fellini Kohvik juht Merit Berzin loodab, et aasta lõpul saab söögikoht uksed lahti teha.
Tulevase kohviku ruumides käib praegu remont, kuid osaühingu Fellini Kohvik juht Merit Berzin loodab, et aasta lõpul saab söögikoht uksed lahti teha. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täispikkuses artikkel ilmus
28. augusti «Sakala» paberväljaandes


Viljandi Vabaduse platsi ääres peaks jõuludeks tööd alustama kohvik, kus inimesed saavad pärast teatrietendust või kontserti õdusalt aega veeta ning head toitu nautides kaaslastega muljeid jagada.

Nurgapealses majas, mille ühes osas tegutses varem alkoholipood ning teises otsas töötas kohtutäituri büroo, käib praegu remont. Mõlemad mainitud asutused on hoonest välja kolinud ning esimese korruse on Ameerikas elavalt väliseestlaselt rendiks võtnud osaühing Fellini Kohvik.

Osaühingu juht Merit Berzin rääkis, et ehitusmehed hakkasid ruumides toimetama 1. juulil ning seni on tehtud peamiselt lammutustöid. Pärast vaheseinte eemaldamist on maja esimesele korrusele tekkinud suur ruum, millesse hakatakse ehitama lihtsat, kuid õdusat kohvikut-restorani.

«Mul on plaanis siia teha ilus koht, kuhu saaks pärast etendust või kontserti edasi tulla ning head toitu ja jooki nautida,» kõneles Merit Berzin, kes on kohviku rajamise üksipäini käsile võtnud.

Ta rääkis, et on pikka aega igatsenud paika, kuhu piduliku ürituse järel saaks õhtut pikendama minna. «Muidu on nii, et inimesed on ennast ilusaks teinud ja välja tulnud, kuid pärast etendust pole neil Viljandis minna mujale kui koju magama.»

Mõistagi on kohvikusse oodatud ka kõik teised, kes soovivad hubast õhtut veeta ja head toitu nautida. Just toidu ja joogi kvaliteedile soovib Merit Berzin oma söögikohas suurt rõhku panna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles