Lauatennisekadetid korjasid kaks medalit

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Saaremäe
Rivo Saaremäe Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval jagasid Viljandi spordihoones Eesti meistrimedaleid kadettide ikka jõudnud lauatennisistid ehk ligi 80 poissi ja tüdrukut, kes on sündinud 1994. aastal või hiljem.


Viljandimaa noored teenisid võistlustel hõbeda ja pronksi, edukaimana oli Rivo Saaremäe osaline mõlema autasu võitmisel.



Noormeeste üksikmängus tiitlivõistlused kolmandana lõpetanud Viljandi spordikooli õpilane Rivo Saaremäe alustas 42 osaleja konkurentsis kolme võiduga, alistades 3:0 Allar Õunapuu Haapsalust ja Ott Šefferi Suure-Jaanist ning 3:2 Mikk Vaikla Tallinnast. Seejärel pidi ta aga viiesetise mängu järel tõdema hilisema hõbemedalisti, narvalase Dalius Kregzde paremust.



Miinustabelisse vajunud, võitis Rivo Saaremäe 3:2 Kaspar Kruusalut Koerust ning tagas endale pronksmedali narvalase Aleksander Lušini alistamisega.


Tihedas konkurentsis tuli noormeeste arvestuses seitsmendaks Suure-Jaanis Antti Everti juhendamisel harjutav Tanel Stern.



Meespaarismänguks ühendasid Rivo Saaremäe ja Tanel Stern jõud ning saavutasid hõbemedali. Paarismängu finaalis tuli viljandimaalastel alla vanduda indviduaaltur-niiri kaks kõrgemat kohta hõivanud Narva poiste tandemile Tomas Libenele ja Dalius Kregzdele.



Viljandimaa edukaima tütarlapsena sai Getter Põru üksikmängus üheksanda koha. Nagu noormeeste, nii ka naisüksikmängu valitsesid narvalased. 36 osaleja seas võitis Olesja Ketško Valeria Petrova ees.



Järgmise suurema noorteturniirina on viljandlaste korraldada Eesti laste suure


auhinna sarja viimane etapp. Üle-eestiline võistlus saab Viljandi spordihoones lahenduse 2. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles