Saksamaalt pärit noortejuht Svenja Oltmann pääses kastitorni ümber kukkudes vaid kerge ehmatusega.
Saksamaalt pärit noortejuht Svenja Oltmann pääses kastitorni ümber kukkudes vaid kerge ehmatusega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Saksamaalt pärit noortejuht Svenja Oltmann suutis eile Kildu kooli staadionil üksteise otsa asetada kümme plastist õllekasti, enne kui tal tasakaal kadus ja torn kolinaga kokku kukkus.
Õnneks ei saanud noor naine viga, vaid jäi kahe puu vahele köite otsa kõlkuma. Turnija tegevust julgestas osaühingu Elamuspank juht Kalvi Kants, kes laskis ta tasapisi maapinnale.
Sakslanna ebaõnn teisi ei heidutanud: juba oli järjekorras uus ronija. Päeva rekordi tegi prantslane, kes ladus üksteise otsa 17 kasti. Suure-Jaani gümnaasiumi noormees Karli Kukk jäi 14 kastiga teiseks.
«Muidugi on põnev sellist asja teha — palju huvitavam kui internetis surfata!» kinnitas õige pea üheteistkümnendat klassi alustav Kukk.
Eilne seikluspäev oli üks osa sihtasutuse Euroopa Noored Eesti büroo rahastatud rahvusvahelisest noortevahetusest, mis kestab Kildul 31. augustini. Laagri teema on «Internet — rõõm või risk?».


Kommentaarid
Copy