Maarja Kerner naaseb kodulinna esindusse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja Kerner naaseb pärast aastast pausi kodulinna võistkonna koosseisu.
Maarja Kerner naaseb pärast aastast pausi kodulinna võistkonna koosseisu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eelmisel saalivõrkpallihooajal Eesti meistrivõistlustel GMP resultatiivseim mängija Maarja Kerner sõlmis tulevaks hooajaks lepingu Viljandi Metalliga.

Viljandist pärit võrkpalluri sõnul rahuldas see, et ta naaseb kodulinna klubisse, mõlemat kokkuleppinud osapoolt. «Soovisin kaasa teha Soome liigas. Et Viljandi on seal tänavu ainus Eesti võistkond, polnudki mul muud valikut,» kommenteeris Maarja Kerner oma tagasitulekut.

Kerneri jutu järgi tegid talle algavaks hooajaks pakkumisi ka Soome klubid, ent need otsustas ta tagasi lükata. «Tahan kevadel kooli lõpetada, välisklubisse mängima minnes poleks ma saanud vajalikul määral õppimisele pühenduda,» selgitas ta.

Taas kogunenud Eesti koondise esimesest ettevalmistustsüklist kõrvale jäänud võrkpalluri ütlemist mööda oli ta plaaninud osaleda rannavõrkpalliturniiridel suvi läbi, ent rannahooaja edenedes plaanid muutusid.

Et vollesesoon jäi Kerneril kavandatust lühemaks, kasutas sportlane tekkinud tühikut puhkamiseks. «Kohe saalihooaja järel läksime liivale treenima ning õiget puhkust polnudki. Alles nüüd sain veidi hinge tõmmata ning õige pea tuleb hakata valmistuma eelseisvaks saalihooajaks,» lausus Maarja Kerner.

Võrkpallinaiskonna Viljand Metall koosseisust siirdus Anu Ennok tänavu mängima Soome Oriveden Ponnistusse. Maarja Kerneri sõnul pole õige väita, nagu oleks ta tulnud Ennokit asendama. «Soovisin liituda Viljandi naiskonnaga,» teatas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles