Turvakardin ei lasknud bussijaamas piletit osta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed, kes soovisid eelmüügist piletit, jäid sellest ilma, sest turvakardin ei avanenud.
Inimesed, kes soovisid eelmüügist piletit, jäid sellest ilma, sest turvakardin ei avanenud. Foto: Kenno Soo / Sakala

Nädalavahetusel ei saanud Viljandi bussijaamast piletit osta ning iseavanev uks ei lasknud inimesi ka jaamahoonesse sisse.

«Tegemist oli tehnoloogilise veaga,» sõnas aktsiaseltsi Mulgi Reisid Viljandi regiooni liinitööosakonna juhataja Kalju Heinleht piletikassa turvakardina kohta. See keeldus laupäeva hommikul avanemast ning uurides selgus, et põhjus oli elektrijuhtmete kahjustuses. Pühapäeval õnnestus piletimüük mõneks ajaks taastada, kuid siis läks juhe täiesti katki ning turvakardin ei liikunud taas.

Eile hommikul oli olukord endiselt vilets, sest kardin püsis liikumatult paigal. Hooldusfirmal MV Tootmine polnud Heinlehe jutu järgi aega Viljandisse tulla.

Eile ennelõunal otsustasid Mulgi Reiside esindajad, et tõstavad turvakardina oma jõududega eest, sest hooldaja polnud ikka veel kohale jõudnud. Ettevõtte esindaja sõnul olid töölised parasjagu hõivatud ning Viljandisse on plaanis tulla alles nädala teisel poolel.

Kuigi pileteid osta ei saanud, töötas Cargobusi pakihoid ja saadetisi oli võimalik ära anda, sest hoonesse pääses kahest teisest uksest. Klienditeenindajate ütlemist mööda polnud pileteid samal viisil võimalik müüa, sest ruumis hoitakse pakke ja sinna ei tohi võõraid lubada.

Piletimüük taastati eile kella üheteistkümneks.

Bussijaamahoonet haldava Viljandi Centrumi tegevjuhi Rain Põllu sõnul vahetati eile ka iseavaneva ukse automaatika. «Kümme aastat vana tehnika ikka laguneb,» selgitas Põld. «Ükski asi ei kesta ju igavesti.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles