Enelin Meiusi sõlmis Saarepeedi vallaga lepingu

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarepeedi volikogu kinnitas rahvamajas kasutult seisvate sööklaruumide rentimise Enelin Meiusile.
Saarepeedi volikogu kinnitas rahvamajas kasutult seisvate sööklaruumide rentimise Enelin Meiusile. Foto: Elmo Riig / Sakala

Moskva haiglas viibiv ettevõtja Enelin Meiusi teatas, et allkirjastas Saarepeedi vallaga söökla rendile võtmise lepingu ning lähematel päevadel algab vallamajas asuvates ruumides remont.


Meiusi teatel pani ta lepingu lõplikule variandile allkirja reedel ning saatis selle nii e-kirjaga kui paberil tähitud postiga vallamajja. Ettevõtja sõnul viibis lepingu sõlmimine sellepärast, et kõik tuli korda ajada e-posti vahendusel.

«Kirja saatmisel tuli ette näpuvigu ja Meiusi ise pole ka pidevalt arvuti juures,» põhjendas peaaegu kuu aja pikkuseks veninud allkirjastamist Saarepeedi vallavanem Ando Eensalu. «Oleks inimene kohapeal olnud, oleksime asjad palju kiiremini korda saanud.»

Meiusi väitel oli aga protsessi venimise põhjuseks vallaametnike arvutialane ja juriidiline võhiklikkus. «Lepingut tegime mitu korda ümber, aga lõpuks tuli see täiesti korralik,» hindas ta.

Sel nädalal võtab Meiusi asutatud ettevõte, mida juhib üks Saarepeedi vallas elav inimene, vallamajas sööklaruumide üle.

«Ehitajad juba ootavad,» kinnitas Meiusi. «Söökla tahame aprilli lõpuks tööle saada.»

Suve hakul kavatseb ettevõtja valmis saada ka kohviku. Edaspidi sooviks ta vallamajja oma raha eest ehitada esindusliku söögikoha ning võtta enda kanda seadusega valla kohuseks seatud sotsiaalteenuseid.

Enelin Meiusi ise on lubanud Eestisse tulla märtsi lõpul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles