Kaks Viljandimaa neidu pürivad koolimissiks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele Alas
Teele Alas

Laupäeval, 28. märtsil Tallinnas Cafe Amigos aset leidval koolimissi valimisel löövad kaasa Viljandi neiud Teele Alas ja Kälina Sarv.


Teele Alas õpib Viljandi maagümnaasiumis XII-a klassis ja Kälina Sarv, kes pälvis tänavu Paalalinna piiga tiitli, õpib Paalalinna gümnaasiumi XI-a klassis.

Ürituse korraldajate sõnul on missivalimistele oodatud kõigi finalistide pöidlahoidjad.

«Eesti koolimiss» on 2006. aastal alanud projekt IX-XII klassi neidudele. Igal aastal on see missivõistluse kaudu pakkunud noortele hakkajatele tüdrukutele lavakogemust ja eneseteostuse võimalust.

Tervitussõnad ütleb «Eesti koolimissi» ametlik patroon Kristiina Ojuland. Õhtut juhib Madis Valk, diskoripuldis on Raigo Brauer. Lisaks finalistidele astub lavale JJ-Street Dance Company uue kavaga, publiku ergutamiseks korraldatakse auhinnamänge ja tuleb üllatusesineja.
Finalistide tantsulise kava koostab ning spordivooru juhendab Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia tudeng ja spordiklubi Fortius treener Sirli Tamm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles