Ministee­rium ootab ideid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kultuuriministeerium ootab augusti lõpuni ideid ja ettepanekuid kultuuripärandi aasta ning selle detsembrisse kavandatud avaürituse korraldamiseks. Kultuuriministeeriumi ettepanekul on 2013. aasta kuulutatud kultuuripärandi aastaks.

Oodatud on ettepanekud pärandiaastat tähistavate sündmuste korraldamiseks Eesti eri paigus. Korraldajad võivad esitada ideid, mille elluviimiseks otsitakse koostööpartnereid, samuti rahalist tuge vajavate ettevõtmiste plaane.

Toetust vajavate projektide seas eelistatakse avalikkust, eriti noori kaasavaid ettevõtmisi, mis tutvustavad ja mõtestavad kultuuripärandit. Toetatavad projektid valib välja töörühm, kuhu kuuluvad kultuuriministeeriumi ja kultuuripärandi valdkonna esindajad.

Kultuuripärandi aasta ettepanekuid ja ideid ootab koordinaator Riin Alatalu 27. augustiks meilile Riin.Alatalu@gmail.com. Samuti võib neid saata märkega «Kultuuripärandi aasta» kultuuriministeeriumile aadressil Suur-Karja tänav 23, Tallinn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles