Midrimaa pere laseb pintslitel käia

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lasteaia Midrimaa direktor Marika Kissa rääkis, et kasvatajad ja lapsevanemad on terve suve Midrimaal tööd teinud ning nende käte all on uue värvikuue saanud turnimisvahendid, liivakastid ja paviljonid.

Direktori sõnul võeti värskendus ette sellepärast, et Midrimaa oli võitnud Eesti lasteaedadele korraldatud võistlusel «Lihtne värvida — lihtne aidata» tasuta värvid. Üks tähtsaid tingimusi oli, et ettevõtmisse kaasataks ka kogukonda — lapsevanemaid.

Enne värvimist käis lasteaias konsultant, kes vaatas olukorra üle ja õpetas, kuidas teha eeltöid: võtta vana värvi maha ja vahetada liivakastide piirdelaudu. Ettevalmistustes osales väga paljud lapsevanemaid.

Värvid jõudsid direktori ütlemist mööda kohale juuni lõpul ja lapsevanemaid oli siis puhkuste tõttu keeruline kätte saada. Värvimisest võttis seepärast osa vähem inimesi. Pärast oma töötunde asusid värvijatele appi ka kasvatajad ja majahoidja.

Nüüd on aga lapsevanematega jälle lihtsam sidet pidada ja kuigi üpris palju on veel teha, kinnitas Marika Kissa, et augusti lõpuks saab kõik tõepoolest valmis. Konkursilgi oli tingimus, et värviuuendus peab valmima 31. augustiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles