Medalid jagati kahe geimiga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa meeste rannavolle meistriteks tulid Daago Lipp (sinises särgis) ja Taavi Sadama (mustas särgis).
Viljandimaa meeste rannavolle meistriteks tulid Daago Lipp (sinises särgis) ja Taavi Sadama (mustas särgis). Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa tänavuse aasta rannavolle meistrimedalid teenisid Kaisa Orav ja Elisabeth Teider ning Taavi Sadama ja Daago Lipp.

Laupäeval Viljandi rannas asetleidnud turniiril tegi kaasa 15 meespaari, naismängijaid oli kuue võistkonna jagu.

Turniiri peakohtuniku Rauno Riineri sõnul andsid alates poolfinaalidest kõik vastasseisud näiliselt ühepoolse 2:0 tulemuse, ent see ei tähenda, et neis oleks vajaka jäänud võistluspinget.

«Meeste finaalis tulid võitjad viimases geimis välja 11:14 kaotusseisust ja võitsid selle napilt, 19:17,» tõi ta näite.

Meeste turniiri 15 võistkonda selgitasid võitja kahe miinusega mängitud süsteemis. Võitnud Taavi Sadama ja Daago Lipp said finaalis jagu Jaagup Pihust ja Martin Andist. Kolmanda kohaga pidid tänavu leppima Rauno Riiner ja Rauno Tamme ning neljandana lõpetasid Mario Tammoja ja Rivo Arula.

Kuus maakonna meistrivõistlustel osalenud naiskonda alustasid võitja selgitamist kahes kolmeliikmelises alagrupis. Järgnesid poolfinaalid ja kohamängud. Finaalkohtumises läksid kokku Kaisa Orav ja Elisabeth Teider ning Kaidi Roosimägi ja Kadri Puu. Võitjana väljus sellest vastasseisust esimesena nimetatud tandem.

Naiste meistrivõistlustel said kolmanda koha Laura Luik ja Eve-Liis Teder.

Rauno Riineri sõnul kasutavad võrkpalliharrastajad mullu Viljandi järve äärde endise ellinguhoone asemele rajatud kahte rannavolleväljakut agaralt ning seal on tänavu palju mõõduvõtte korraldatud.

«Kuigi võistlusi on peetud ohtralt, on osalejaid jagunud kõigile turniiridele,» kõneles Riiner, kes korraldas Viljandimaa meistrivõistlused ning oli ühtlasi vastutav tänavuse Kredit24 rahvaliiga maakondlike võistlusõhtute eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles