Võrkpallinaiskond kindlustas endale finaalikoha

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Metall võrkpallinaiskond võitis poolfinaalseeria ning jätkab Eesti meistrivõistlusi finaalis GMP/Olympicuga.
Viljandi Metall võrkpallinaiskond võitis poolfinaalseeria ning jätkab Eesti meistrivõistlusi finaalis GMP/Olympicuga. Foto: Madis Luik

Viljandi Metall võrkpallinaiskond alistas laupäeval Tartus Eesti naiste Salestar liiga poolfinaalseeria neljandas mängus 3:1 Tartu Ülikool / Eedeni ja tagase sellega endale õiguse jätkata liiga finaalseerias.


Laupäeval Tartu ülikooli spordihoones peetud kohtumises olid viljandlannad avageimis sunnitud tunnistama vastase 25:20 paremust. Edasi kulges aga vastasseis juba täielikult Viljandi Metall naiskonna dikteerimisel, kes lubas tartlannadele geimides punkte vastavalt 8, 11 ja 12.

«Kolmes viimases geimis toimis meie mäng hästi, vastane murdus meie tugeva pallingu vastuvõtul,» rääkis Viljandi naiskonna esindaja ja treener Margus Keerutaja, kes kaotuse avageimis pani mängijate liigse püüdlikuse arvele.

Kokkuvõttes võitis Viljandi Metall poolfinaalseeria mängudega 3:1 ning kohtub nüüd tiitlivõistluste esikohta otsustavas seerias GMP/Olympic naiskonnaga.

Kolme mänguvõiduni peetav kullajaht algab eeloleval neljapäeval Viljandi spordihoones kell 18.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles