Rattavõistlus muudab liikluskorraldust

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval peetava Mulgi rattaralli ajal on Viljandis kella 9—17 osaliselt liikluseks suletud Pargi ja Piiri tänav ning Metsküla tee. Korraldajad paluvad autojuhtidel võistlustrassil kinni pidada kiiruspiirangutest ning jälgida reguleerijate märguandeid.
 

21. ja 22. augustil Viljandi linna ja maakonda läbival Balti Keti velotuuril saadavad võistlejaid politseieskort ja turvameeskond. Ühtlasi on suurematele ristmikele paigaldatud hoiatus- ning kiiruspiirangumärgid.

21. augustil on Viljandis kella 12—18 suletud Vabaduse plats. Kella 15.30—17 on kinni pandud Tallinna maantee — Jakobsoni—Tartu—Kõrgemäe—Posti—Lossi—Ranna—Hariduse tänava — Reinu tee ning Vaksali tänava ringini ulatuv piirkond. Piki Jakobsoni tänavat kulgev liiklusvool suunatakse Peetrimõisa kaudu Kösti ristmikule.

22. augustil on Vabaduse plats suletud kella 8—12.30 ning liiklus on Tallinna ja Jakobsoni tänaval pärast kell 12 antavat starti mõneks minutiks seisatud.

Balti Keti velotuuri ja Mulgi rattaralli korraldajad loodavad linnakodanike mõistvale suhtumisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles