Rattamatkad algavad taas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi kutsub kõiki taas osalema jalgrattamatkadel.
Viljandi rattaklubi kutsub kõiki taas osalema jalgrattamatkadel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eeloleval pühapäeval ootab Viljandi rattaklubi pärast pausi taas kõiki rattamatkadele. 19. augustil on sarja kontrollpunkt Tääksi koolimaja juures avatud kella 11—14.

Pühapäevaste matkade korraldamisega tegeleva Kat­rin Mauringu sõnul on hooaja teise poole kaheksa kontrollpunkti kunagiste või praegugi töötavale haridustemplite juures.

Tema jutu järgi on mõnest hoonest säilinud kõigest müürijupp või mälestuskivi ning ratturitel oleks ehk huvitav uurida paiku, kus on omal ajal tegutsenud haridusasutus.

Mauring soovitab matkalistel enne teele asumist vaadata Viljandi rattaklubi veebilehte, kus on kirjas soovitatav marsruut ja sihtkoha lühike ajalugu.

Mõnel puhul on sügisel kontrollpunktina mainitud kahte kunagist koolimaja. «Need asuvad lähestikku ning soovitame matkajatel käia vaatamas mõlemat,» selgitas Mauring. «Kontrollpunkt asub linnast kaugema kooli juures.»

Rattamatkal osalejad registreeritakse kiibiga matkakaardi abil sihtpunktis. Neid, kes on hooaja lõpuks, 6. oktoobriks teinud kaasa 13 matka, ootab ees jalgratta loosimine. Heimtali kooli juures korraldataval väiksemate auhindade loosimisel osalevad kõik, kes on aasta jooksul matkamas käinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles