Esmaspäeval sõidetakse kolmas Mulgi rattaralli

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgi rattaralli
Mulgi rattaralli Foto: Madis Luik / Sakala

Viljandi rattaklubi korraldab 20. augustil kolmandat korda Mulgi rattaralli. Klubi presidendi Veiko Šmidti sõnul viib see osalejad Põhja-Mulgimaa orgudel ja küngastel kulgevatele asfaltteedele.


Nagu kahel varasemal aastal, on seegi kord võimalik valida pika ja lühikese ehk 88- ja 43-kilomeetrise distantsi vahel. Pikemale antakse start Viljandis Pargi tänaval kell 12 ja lühemale lähetatakse osavõtjad sealtsamast kell 13.20.

«Pikal võistlusmaal tuleb läbida lühike ring kaks korda,» teatas Šmidt. Kui mullu tegi rattaralli tiiru Abja ja Karksi vallas, siis tänavu võistluskeskusest nii kaugele ei jõuta. Klubi presidendi jutu järgi kulgeb trass Pärsti, Paistu ja Viiratsi valla teedel. «Selline lahendus võimaldab meil hakkama saada vähema arvu abilistega,» põhjendas rattaralli korraldaja.

Üritusele saab end kirja panna end esmaspäeval stardipaigas.

Nagu kahel varasemal aastal, on rattaklubi seegi kord mõelnud ka väiksematele ratturitele.

Alla 12-aastastele lastele korraldatakse kell 12.10 sõidud stardi- ja finišipaigas. Nende mõõduvõttude algus ja lõpp on samuti Pargi tänaval, sealsamas, kust saadetakse teele põhidistantside ratturid. Lastesõitudel osalemine on tasuta, ent kaasalöömiseks on tarvis end siiski enne võistluse algust kohapeal registreerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles