Naksitrallid annavad etenduse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kingpool, Muhv ja Sammalhabe õpetavad loodust säästma.
Kingpool, Muhv ja Sammalhabe õpetavad loodust säästma. Foto: Erakogu

Täna toob suveteater Naksi­trallide Metsakool Sammuli puhkekülas lavale tasuta etenduse, milles räägitakse keskkonnasäästlikust eluviisist.

Õpetlikus koguperetükis jutustavad Muhv, Sammalhabe ja Kingpool publikule looduse tasakaalu säilitamisest keskkonna hoidmise ja jäätmete käitlemise kaudu. Loo jooksul kasutavad naksitrallid ebatavalisi vahendeid ning ühendavad mängu metsakoristamisega.

Teatritüki lavastamise eestvedajad on ettevõtlike noorte koda ja NUKU suveteater ning seda toetab keskkonnainvesteeringute keskus. Loo autor on Eno Raud ning näitlejatena löövad kaasa näiteks Tarmo Männard ja Andres Roosileht.

Naksitrallid on teel ligi kaks kuud ja selle aja jooksul antakse Eesti eri kohtades 65 tasuta etendust. Lisaks Sammuli puhkekülale näidatakse tükki homme Kolga-Jaani vallas Kaavere külas.

Senised etendused on rahva seas olnud menukad ning publikuna on kõikjale kohale meelitatud 200—300 ning kohati üle 500 inimese.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles