Kõos avatakse uus lasteaiarühm

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähekild saab kolmanda rühma ja uued aknad.
Tähekild saab kolmanda rühma ja uued aknad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sügisel alustab Kõo lasteaias Tähekild kahe senise rühma kõrval tegevust kolmas.

Kõo vallavanem Tarmo Riisk ütles, et uue rühma avamise taga on suur laste arv. «Sellel aastal on sündinud üle 20 lapse ja neid tuleb veel,» lausus Riisk.

«Mõni vanem toob oma lapse juba poolteiseaastaselt lasteaeda, et saaks ise tööl käia,» kirjeldas ta olukorda. «Seni on kahest rühmast piisanud.»

Laste arvu kasvuga pole uusi kasvatajaid Tähekildu oodata, sest vallavanema sõnul senistest kasvatajatest piisas.

Kui palju lasteaeda täpselt lapsi tuleb, saab selgeks 15. septembriks. «Sügisel selgub arv, sest siis hakkavad vanemad rohkem registreerimisele mõtlema,» lausus Riisk.

Vallavanema ütlemist mööda ei pea vanemad muretsema, et nende laps võib aiakohata jääda. «Sellist olukorda ei tohigi tekkida,» sõnas ta ja tõdes, et Kõo vallas on kõigil võimalik oma järeltulija lasteaeda tuua. Ka varasematel aastatel pole tekkinud olukordi, mil laps oleks koha puudumise tõttu ukse taha jäänud. Küll aga on olnud palju neid vanemaid, kes on oma maimu kirja pannud, kuid pole teda kohale toonud.

Lasteaed saab endale ka uued aknad. «Vanad olid viletsad ja mädanenud ega pidanud enam hästi sooja,» nentis vallavanem. «Aknaid pannakse sel nädalal hoogsalt, sest uuel nädalal on lapsed juba kohal.»

Vallavanema sõnul käib Tähekillus töö pidevalt. «Eelmisel aastal ehitasime lasteaeda mitu ruumi juurde,» rääkis ta ning mainis, et väikest sanitaarremonti on plaanis teha edaspidigi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles