Bussireisid.ee uus nimi on tpilet.ee

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tpilet.ee

Esmaspäevast võtab piletimüügikeskkond bussireisid.ee kasutusele uue nime Tpilet.ee. Koos nimevahetusega saab uue näo veebikülg. Lähinädalatel lisanduvad Tpilet.ee nutitelefoni versioon ning krediitkaardiga maksmise võimalus.


«Loogika uue nime Tpilet valiku taga on lihtne –«T» sümboliseerib transporti ehk teisisõnu teed,» ütles piletimüügikeskkonna omanikfirma, osaühingu Tallinna Bussijaam juhatuse liige Andres Osula.

Osula sõnul on Tpilet.ee eesmärk kujuneda piletimüügikeskkonnaks laiemas tähenduses, kui on võimalik pelgalt bussidele viitava nimekujuga.

Senine piletimüügikeskkond bussireisid.ee toodi Eestis internetikasutajateni 2002. aastal. Tollal oli tegu lähiregioonis uudse võimalusega bussipilet kodu- või tööarvuti juurest lahkumata soetada.
Tänaseks on internetikasutajate arv kümne aasta taguse ajaga võrreldes kahekordistunud ja internetti kasutab kolm Eesti inimest neljast ehk 75 protsenti täiskasvanud inimestest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles