Leader-programmist saab raha küsida

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leaderi infostend
Leaderi infostend Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Põllumajanduse registrite ja informatsiooni amet andis Leader-programmist Viljandimaa mittetulundusühingutele Võrtsjärve Ühendus ja Mulgimaa Arenduskoda vastavalt 21 777 483 ja 16 467 930 krooni.


51 liikmega Mulgimaa Arenduskoda avab esimese projektitaotlusvooru 30. märtsil ja 56-liikmeline Võrtsjärve Ühendus 28. aprillil. Toetust saavad küsida arenduskotta kuuluvates Abja, Halliste, Karksi ja Paistu vallas ning Mõisaküla linnas, samuti Võrtsjärve Ühenduse liikmesvaldades Tarvastus, Viiratsis, Saarepeedil, Kõos, Kolga-Jaanis, Rannus, Rõngus ja Võhma linnas tegutsevad ettevõtjad, sihtasutused, mittetulundusühingud, seltsingud ja samuti omavalitsused.

2013. aastani kestva programmi eraldise lõpptähtaeg on 28. veebruar 2011.

Leader-programm toetab kogukondade arendamist ja tugevdamist, elukeskkonna mitmekesistamist ja parandamist ning piirkonna konkurentsivõimet tugevdavat arendustegevust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles