Käsipallurid murdsid Tapa

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC alistas meistriliigas 31:24 Aruküla / HC Tallase.
Viljandi HC alistas meistriliigas 31:24 Aruküla / HC Tallase. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval Viljandi spordihoones Eesti meeste käsipalli meistrivõistlustel vastamisi olnud Viljandi HC ja SK Tapa kohtumisel vormisid viljandlased kümneväravalise võidu, ehkki avapoolajal oli nende edu olnud vaid kaheväravaline.


Mängu esimene poolaeg lõppes 9:7 ning kogu kohutmine Viljandi HC 29:19 võiduga.

Viljandlastest olid taas suurimad väravaviskajad Marko Koks ja Taavi Tibar, kes troonivad kogu meistriliiga resultatiivsustabeli tipus. Seekord kirjutati mõlema mehe kontole seitse tabamust.

Lisaks neile kahele kasvatasid kodusaalis mänginud meeskonna punktisummat veel Ott Varik kuue, Vitali Vorobjov ja Kristo Voika nelja ning Aivar Siigur ühe tabamusega. SK Tapa resultatiivseim mängja Kaimar Lees saatis võõrustajate väravasse seitse palli.

Eesti meeste käsipalli meistriliiga põhiturniiril on Viljandi meeskonnal pidada veel üks kohtumine, mis leiab aset 24. märtsil Kiili spordihoones meeskonnaga Chocolate Boys.

Põhiturniirile järgnevas veerandfinaalis on Viljandi HC vastane suure tõenäosusega HC Tallas, kes tabelis on temast koha võrra eespool ehk neljandal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles