Paul Zujenkov oli Rootsis kolmas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Zujenkov on tänavu teeninud GT-15 klassis Euroopa meistrivõistluste hõbeda ning maailmameistrivõistluste pronksi.
Paul Zujenkov on tänavu teeninud GT-15 klassis Euroopa meistrivõistluste hõbeda ning maailmameistrivõistluste pronksi. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Viljandi veemotosportlane Paul Zujenkov lisas Rootsis oma trofeede kollektsiooni GT-15 klassi maailmameistrivõistluste pronksmedali. Nädal varem oli noormees olnud Tallinnas Euroopa sama paadiklassi meistrivõistlustel teine.

20 juuniori osavõtul juuli viimasel nädalavahetusel peetud maailmameistrivõistlustel osales neli riiki. Eestlasi oli neli. Ajasõidus oli Paul Zujenkov teine, tallinlane Reio Käsnapuu kolmas ja tartlane Sken Heidemann viies.

Tulemus jäi saamata noorel viljandlasel Gregor Eevardil.

Kolm esimest võistlusstarti võitnud rootslasel Morgan Jernfastil oli sellega tiitlivõit käes ning neljandas ta enam kaasa tegema ei pidanud. Viimase sõidu võitis inglane Ben Jelf ning tagas endale hõbemedali.

Kolme parema sõidu tulemuste liitmine andis Paul Zujenkovile maailmameistrivõistlustel pronksmedali, neljas oli tallinlane Reiko Käsnapuu.

Tartlane Sken Heidemann sai kuuenda koha. Viljandi klubi piloodil Gregor Eevardil läks halvasti: temast sõideti üle, poiss sai kergelt põrutada ning tal jäi võistlustelt tulemus saamata.

Eeloleval nädalavahetusel osalevad Viljandi veemotoklubi Nord liikmed GT-30 klassi maailmameistrivõistlustel Soomes. Kuu lõpul seisavad viljandlastest juunioridel Ukrainas Ternopolis ees JT-250 klassi maailmameistrivõistlused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles